Delovni čas
 • Od ponedeljka do petka 7:00 - 16:00 (servis vozil) 7:00 - 18:00 (sprejem in izdaja vozil) 7:00 - 18:00 (prodaja delov) 9:00 - 18:00 (prodaja vozil)
Lokacija
 • Brezovica Tržaška cesta 426
  1351 Brezovica pri Lj.
  Poleg gostilne Pr' Kopač

Moto oddelek

Piaggio

Piaggio je simbol italijanske sposobnosti za kreiranje brezčasne oblike ter inovacije. V svojih kreativnih oddelkih se rojevajo revolucionarna vozila, ki prinašajo prihodnost v sedanjost ter razvijajo koncept individualne mobilnosti, s katerimi prevzemajo potrošnike po vsem svetu. Tehnološke in dizajnerske raziskave, nenehne izboljšave na področju kakovosti ter skrb za okolje, so zmagovalne lastnosti.

Vespa

Svoboda, dizajn, italijanski slog, počitnice v Rimu, brezskrbno življenje, pomlad, hitrost. Ko pogovor nanese tako, da Vespa postane tema pogovora, podobe in čustva kar privrejo na dan. Nobeno drugo vozilo se ne more primerjati z Vespo, ki slovi kot svetovna ikona iz generacijo v generacijo. Ustvarjena leta 1946 iz ideje, ki je navduševala, je Vespa zaznamovala povojno Italijo in spremljala državo na poti njenega gospodarskega razcveta. Hitro se je uveljavila kot mednarodni fenomen življenjskega sloga. Uspeh Vespe se je odražal v hitro naraščajočem številu modelov, katerim je bil skupen nepogrešljiv videz, napredna tehnologija in svetle barve v skladu z aktualnimi trendi.

Kupci imate možnost izbire od najmanjših, 50 kubičnih skuterjev, z največjo dovoljeno hitrostjo 25 km/h, ki ga lahko upravljajo že otroci ob dopolnjenem 12 letu starosti, z veljavnim kolesarskim izpitom, do največjega, 500 kubičnega tricikla MP3 ali Fuoca, voznega z izpitom B kategorije.

Servis motociklov

V specializirani servisni delavnici:

 • menjamo pnevmatike
 • poskrbimo za pravilno delovanje blažilcev (amortizerjev)
 • motocikle operemo
 • nudimo možnost prevoza (motocikel prevzamemo v službi ali na domu in ga tudi vrnemo na želeno lokacijo)
 • razpolagamo s posebnim prostorom, ki je namenjen skladiščenju oz. prezimovanju motociklov

Nadomestni deli in dodatna oprema

Na voljo so vam originalni nadomestni deli in dodatna oprema Piaggio, saj le-ti zagotavljajo kakovost in varnost vseh naših motociklov. Ne dovolite, da vam nekakovostno in nepreizkušeno blago ali blago z dvomljivim poreklom povzroča skrbi, težave ali celo nepotrebne padce.

Zaščitna oprema

Voziti se v avtomobilu ali na motociklu je velika razlika, tako z vidika uživanja, svobode in tudi (ne)varnosti. Da se boste počutili varne, priporočamo nakup kvalitetne zaščitne opreme, čelade in obutve. Izbirate lahko med različnimi svetovno znanimi proizvajalci, kot na primer Icon, Alpinestars, Thor, Moose Racing, 100%, oprema pa je na voljo voznikom cestnih, kros in enduro motociklov ter skuteristom.

Za naročilo na servis ali nakup nas pokličite na 01/365-8022.

Kontakt