Delovni čas
 • Od ponedeljka do petka 7:00 - 16:00 (servis vozil) 7:00 - 18:00 (sprejem in izdaja vozil) 7:00 - 18:00 (prodaja delov) 9:00 - 18:00 (prodaja vozil)
Lokacija
 • Brezovica Tržaška cesta 426
  1351 Brezovica pri Lj.
  Poleg gostilne Pr' Kopač

Servis osebnih in gospodarskih vozil

Mehanična delavnica

Servis vašega vozila se začne že v sprejemni pisarni. V primeru rednega vzdrževalnega pregleda vam svetovalec servisnih storitev predstavi program vzdrževanja in pripravi ponudbo. Pred odhodom vozila v servisno delavnico v vaši prisotnosti opravi še vizualen pregled in opozori na morebitna popravila ali zamenjavo delov.
Da bi naši kupci bili vselej zadovoljni, se držimo Renaultovega načela "kar se dogovorimo, to plačate", zato vas pred vsakim dodatnim popravilom obvestimo.
V delavnici so postavljena štiri stebrna dvigala, od tega je eno namenjeno lahkim gospodarskim vozilom in avtodomom.
Delavnica je opremljena z najsodobnejšimi diagnostičnimi napravami in specialnim orodjem, kar nam omogoča visoko kakovost storitev in reševanje najzahtevnejših težav. Zavedamo se, da je najboljša oprema brez znanja strokovnjaka ničvredna, zato se redno izobražujemo in nadgrajujemo svoja znanja. Tesno smo povezani s Tehničnim centrom v Novem Mestu, s pomočjo katerega občasno rešujemo najzahtevnejše probleme.

 • Hitro,
 • kvalitetno,
 • in ugodno popravilo.
 • Možnost nadomestnega vozila.
 • Držimo se Renaultovega načela "kar se dogovorimo, to plačate".

Za naročilo na servis pokličite na 01/365-8022.

Naročite se na servis

Gospodarska vozila in avtodomi

Zaradi same velikosti in kapacitete delavnice, servisiramo tudi gospodarska vozila do 4,5t in avtodome do dolžine 7 metrov in višine 2.7 metra.

Mobilnost

V času popravila vašega vozila, najsi bo to servisni pregled ali kleparsko – ličarsko popravilo in da ostanete mobilni tudi v tem času, se lahko poslužujete nadomestnih vozil. Storitev je plačljiva, razen v primerih, kjer je plačnik zavarovalnica. Prevoz do Ljubljane je mogoč tudi z urbano kartico, ki si jo brezplačno sposodite pri svetovalcu servisnih storitev, saj mimo Brezovice pelje mestni avtobus 6B. Po predhodnem dogovoru vas lahko do doma ali službe zapeljemo tudi mi.

Paketne cene

Oblikovali smo paketne cene, ki poenostavljajo vzdrževanje vašega vozila. Svetovalec servisnih storitev vam jih bo predstavil že pred posegom, tako da boste že vnaprej vedeli, koliko boste plačali za posamezno storitev. Paketne cene vključujejo vse potrebne nadomestne dele, tekočine in njihovo vgradnjo, oblikovali pa smo jih tako, da kar najbolje ustrezajo vašim potrebam in pričakovanjem. Z njimi pokrivamo redno vzdrževanje, ki ga predpisuje program vzdrževanja vašega vozila in tudi veliko večino posegov s področja obrabnih delov.

Karoserijska delavnica

V kleparsko-ličarski delavnici, ki smo jo zgradili leta 2005, za vse vrste vozil opravljamo različne storitve:

 • kleparska popravila,
 • ličarska popravila,
 • zamenjavo vetrobranskih stekel in ostalih steklenih delov,
 • hladna popravila toče,
 • in poliranje žarometov.

Vgrajujemo originalne nadomestne dele, saj so le ti homologirani s strani proizvajalca vozila in tako zagotavljajo največjo možno varnost voznika in potnikov. Lastna mešalnica barv nam omogoča prihranek pri času izvedbe popravila in kakovosti izdelka. Za opravljene storitve in vgrajene (zamenjane) nadomestne dele velja enoletna garancija.

Vulkanizerska delavnica

Vulkanizerska delavnica spada v sklop mehanične delavnice že zaradi same logistike, povezanosti s hotelom pnevmatik (skladiščenje). Dva montirna stroja in dva stroja za uravnoteženje koles predstavljata optimalno rešitev glede na število dvigal in časovno usklajenost med samimi izvajalci. Zaradi samega sistema naročanja, dobave in logistike nasploh, razpolagamo s pnevmatikami, ki niso starejše od enega leta. Za izrabljene pnevmatike in neuporabne uteži ustrezno ekološko poskrbimo.

 • Prodaja letnih in zimskih pnevmatik
 • Premontaža in centriranje
 • Hotel pnevmatik (skladiščenje)
 • Odvoz izrabljenih pnevmatik (ekološka razgradnja)

Za več informacij pokličite na 01/365-8022.

Naročite se na servis