Delovni čas
 • Od ponedeljka do petka 7:00 - 16:00 (servis vozil) 7:00 - 18:00 (sprejem in izdaja vozil) 7:00 - 18:00 (prodaja delov) 9:00 - 18:00 (prodaja vozil)
Lokacija
 • Brezovica Tržaška cesta 426
  1351 Brezovica pri Lj.
  Poleg gostilne Pr' Kopač

Nadomestni deli originalni in homologirani deli

Nadomestni deli

Originalni nadomestni deli

Originalni nadomestni deli Renault zagotavljajo kakovost in varnost vseh naših vozil. Izdelani so v skladu z enakimi specifikacijami in proizvodnimi standardi proizvajalca. V teh delih so zajete vse proizvajalčeve spretnosti, izkušnje in naložbe. 95% karoserijskih delov je izdelanih v evropskih tovarnah skupine Renault. Te tovarne delujejo v skladu s sistemom za zagotavljanje kakovosti, ki je značilen za Renault, in je bil razvit v navezi s podjetjem Nissan. Več kot 200.000 kataloških številk originalnih nadomestnih delov, vključno z deli za starejša vozila, in usposobljenost zaposlenih, omogoča visoko stopnjo razpoložljivosti v vsakem trenutku.

Homologirani nadomestni deli Motrio

Za vozila starejša od 5 let, je Renault razvil blagovno znamko Motrio, ki je značilna po svoji rdeči embalaži. To so nadomestni deli, ki so enakovredni originalnim nadomestnim delov in homologirani s strani proizvajalca. So cenovno dostopnejši, tako da postane vzdrževanje takšnih vozil cenejše. Nadomestni deli Motrio so namenjeni tudi drugim znamkam, ne samo vozilom Renault.

Obnovljeni nadomestni deli

So certificirani kot originalni nadomestni deli vendar obnovljeni in s tem posledično cenejši. Ravno tako kot Motrio, so namenjeni vozilom, starejšim od petih let. Med te proizvode spadajo:

 • vrtljivi sklopi (alternator, zaganjalnik, kompresor klimatske naprave, turbo polnilnik),
 • sklopi podvozja (polos, zobata volanska letev, drog volana, črpalka servo volana, zavorne čeljusti),
 • elektronski sklopi (instrumentna plošča, računalnik),
 • sklopi menjalnika (mehanski in avtomatski menjalnik, dvomasni vztrajnik, garnitura sklopke),
 • in motorni sklopi (motor, črpalka vbrizgavanja, vbrizgalna šoba, glava motorja).

Renault ponuja široko izbiro proizvodov – 17 družin in več kot 2.700 kataloških številk. Številne širitve zagotavljajo stalno bogatitev ponudbe za več kot 200 novih kataloških številk vsako leto. Enoletna garancija na zamenjane nadomestne dele velja za originalne dele, proizvode Motrio in obnovljene dele.

Dodatna oprema

V vsakem letnem času vam ponujamo možnost nakupa in montaže originalne dodatne opreme Renault in Dacia.

Strešni nosilci, strešni kovčki, nosilci koles in smuči, vlečne kljuke – vse to vam bo omogočilo, da s seboj na potovanje ali počitnice vzamete vaša kolesa, smuči, kanuje, smučarske deske in ostalo prtljago.
Prevleke sedežev, tepihi, obloge prtljažnega prostora, zaščitne mreže, nasloni za roke – izkoristite opremo, ki je prilagojena in narejena za točno določen model. Poskrbite, da se boste v avtu prijetno počutili in da bo vaš avto še dolgo ostal lep.
Obloge pragov, bočne zaščite, platišča iz lahke litine – naj bo vaš avto res samo vaš. Unikaten. Enkraten.
Multimedia, parkirni senzorji, otroški sedeži – v vožnji preprosto uživajte. Zaslužite si.

Pnevmatike

Pnevmatike vplivajo na delovanje vašega vozila, stabilnost, oprijem, zavorno pot, porabo goriva in udobje. Predstavljajo edini stik vašega vozila s cestiščem, zato redno kontrolirajte njihovo stanje (poškodbe), globino profila in tlak. Neustrezen tlak ima za posledico večjo porabo goriva in hitrejšo obrabo pnevmatik.
Pozimi opremite svoje vozilo z ustreznimi pnevmatikami. Zimske pnevmatike (z oznako M+S) so precej bolj učinkovite od letnih, že ko se temperatura spusti pod 7°C. Minimalna predpisana globina profila mora biti 4 mm, za priobalna območja pa velja izjema, da tudi v zimskem času (med 15.11. in 15.03.) lahko uporabljajo letne pnevmatike, z globino profila najmanj 2 mm.
Vse pnevmatike morajo biti enake velikosti (razen, če proizvajalec vozila ni predpisal drugače), vrste in zgradbe, na osi pa enake nosilnosti, hitrostnega indeksa, proizvajalca in dezena. Pnevmatike morajo biti vgrajene v skladu z navodili proizvajalca vozila.
Svetujemo glede izbire oziroma nakupa pnevmatik. Ponujamo širok izbor tako letnih kot zimskih pnevmatik znanih proizvajalcev (Michelin, Kleber, BF Goodrich, Kormoran, Good Year, Dunlop, Sava, Fulda, Continental, Bridgestone, Motrio), poleg tega pa omogočamo tudi njihovo shranjevanje v hotelu pnevmatik, v primerno temačnem in suhem prostoru.

Za dodatne informacije pokličite na 01/365-8012.

Kontaktirajte nas